Page 1 of 1 [ 8 posts ] 

Mona Pereth
Veteran
Veteran

Joined: 11 Sep 2018
Age: 63
Gender: Female
Posts: 4,220
Location: New York City (Queens)

23 Jul 2021, 11:25 am

I've been seeing an unusually large number of error messages here on WP these past few days. Sometimes they happen when I submit a post, but sometimes they happen when I just click a link. Usually (though not always) the error messages go away when I click my browser's back button and try again.

The error messages have been so varied that I doubt that quoting them here will be helpful. There seems to be something fundamentally flaky going on with the server. Nevertheless, if I see more of these weird error messages within the next few days, I will copy and paste them here in this thread. It might be helpful if other users would do likewise.


_________________
- Autistic in NYC - Resources and new ideas for the autistic adult community in the New York City metro area.
- Autistic peer-led groups (via text-based chat, currently) led or facilitated by members of the Autistic Peer Leadership Group.
- My Twitter (new as of 2021)


funeralxempire
Veteran
Veteran

User avatar

Joined: 27 Oct 2014
Age: 36
Gender: Non-binary
Posts: 13,460
Location: I'm right here

23 Jul 2021, 12:01 pm

Invalid data supplied is the main one I've been seeing.
400 Bad Request sometimes comes up in response to posts.


_________________
the problem with capitalism is that eventually you run out of other people's resources and cheap labour to exploit
戦争ではなく戦争と戦う


Pepe
Veteran
Veteran

User avatar

Joined: 11 Jun 2013
Gender: Male
Posts: 16,908
Location: Australia

23 Jul 2021, 9:56 pm

Mona Pereth wrote:
I've been seeing an unusually large number of error messages here on WP these past few days. Sometimes they happen when I submit a post, but sometimes they happen when I just click a link. Usually (though not always) the error messages go away when I click my browser's back button and try again.

The error messages have been so varied that I doubt that quoting them here will be helpful. There seems to be something fundamentally flaky going on with the server. Nevertheless, if I see more of these weird error messages within the next few days, I will copy and paste them here in this thread. It might be helpful if other users would do likewise.


WP was down completely, not that long ago.


_________________
Laughter is the best medicine. Age-appropriate behaviour is an arbitrary NT social construct.
Don't tell me white lies. Gaslight me at your peril. Don't give me your bad attitude. Hypnosis, psychosis. Tomarto, tomayto. There are *4* lights. Honey badger.
If I'm so bad, pass me by. ;)


And one more thing,


"A stranger is a friend gang-stalker you haven't met yet." Humour is not meant to be taken seriously, yet many pervert its intent.
Truth may be inconvenient but it is never politically incorrect...The Oracle of Truth has spoken...8)


I luv KFC!


QuietThoughts
Hummingbird
Hummingbird

Joined: 9 Jan 2015
Age: 30
Gender: Male
Posts: 21

24 Jul 2021, 1:05 am

I haven't got any errors at all.



Mona Pereth
Veteran
Veteran

Joined: 11 Sep 2018
Age: 63
Gender: Female
Posts: 4,220
Location: New York City (Queens)

31 Jul 2021, 12:09 pm

I just now got "400 Bad Request - cloudflare" when making a post. I then clicked my browser's back button and tried again and it worked fine.


_________________
- Autistic in NYC - Resources and new ideas for the autistic adult community in the New York City metro area.
- Autistic peer-led groups (via text-based chat, currently) led or facilitated by members of the Autistic Peer Leadership Group.
- My Twitter (new as of 2021)


IsabellaLinton
Veteran
Veteran

User avatar

Joined: 1 Nov 2017
Gender: Female
Posts: 40,278

31 Jul 2021, 5:00 pm

Image

I get the 400 message quite a bit lately, but this message ^ is even more annoying. It happens multiple times a day.

Does anyone else get this message, and why does it happen?



HeroOfHyrule
Veteran
Veteran

User avatar

Joined: 4 May 2020
Age: 19
Gender: Non-binary
Posts: 5,830
Location: Pacific Northwest

31 Jul 2021, 5:04 pm

IsabellaLinton wrote:
Image

I get the 400 message quite a bit lately, but this message ^ is even more annoying. It happens multiple times a day.

Does anyone else get this message, and why does it happen?

I've gotten that the entire time I've used the site. I noticed going back and re-searching usually works.


_________________
I use he/him pronouns.

I like playing video games, watching cartoons and anime, reading, and cooking.

I have two cats, a rabbit, and a dog. I also enjoy learning + cataloguing information about different types of animals and plants.

Empathy Quotient: 34/80
Systemizing Quotient: 104/150
Friendship Quotient: 56/140
Autism Quotient: 36/80

RAADS-R: 169

CAT-Q: 153
Compensation: 57
Masking: 47
Assimilation: 49

Your broader autism cluster (Aspie) score: 144 of 200.
Your neurotypical (non-autistic) score: 63 of 200.
You are very likely on the broader autism cluster (Aspie).


funeralxempire
Veteran
Veteran

User avatar

Joined: 27 Oct 2014
Age: 36
Gender: Non-binary
Posts: 13,460
Location: I'm right here

31 Jul 2021, 5:12 pm

IsabellaLinton wrote:
Image

I get the 400 message quite a bit lately, but this message ^ is even more annoying. It happens multiple times a day.

Does anyone else get this message, and why does it happen?


I get that when I try too many searches too quickly.

View Posts Since Last Visit and View Your Posts both rely on the search feature. Waiting a bit longer makes it work.


_________________
the problem with capitalism is that eventually you run out of other people's resources and cheap labour to exploit
戦争ではなく戦争と戦う